SM-veckan, den 5-7 juli 2024 

Vad kul att du ska spela SM här hos oss på Trosa GK.

Torsdagen den 4:e är det inspelsdag - boka på min golf eller ring oss på 0156-224 55.

Kommer du hit redan på onsdagen har du chansen att spela med våra egna damer i vår 12-håls socialtävling Ladies Blue (vi spelar från back-tee). Den startar kl 17.30 och du anmäler dig via min golf. Självklart kan du fortsätta att spela de sista sex hålen också. Du kan då spela på specialgreenfee 250 kr eller använda din inspelsrunda.

Vi har bra träningsområden med två övningsgreener för puttning, en separat green för inspel och bunkerslag och på driving rangen kan du slå både från matta och gräs. Bollar betalar du med swish i bollautomaten.

När du åker hit finns två vägar, antingen igenom Vagnhärad eller igenom Trosa. Det bästa är via Vagnhärad med tanke på det vägarbete som görs på vägen in till Trosa. Vi kommer att sätta upp skyltar för att du ska hitta om du inte använder gps.

På lördag kväll har vår restaurang en italiensk kväll med specialmeny för alla er som tävlar – trubadur ingår! Se menyn lite längre ner här på sidan – men det blir en trerättersmiddag för bara 279 kr. Boka din plats senast torsdag kl 10.00.

På fredag efter att alla kommit in kommer det hållas ett spelarmöte för D50-gänget. (Kanske för D25 också men det har vi inte fått någon information om

Undrar du över något så ring 0156-224 55.

Vi önskar dig varmt välkommen!