Juniorkommittén

Juniorer är framtiden och nu gör vi en ordentligt satsning på vår juniorverksamhet, med kurser, tävlingar och andra aktiviteter.

Har du frågor så kontakta Jesper Moberg på 070-443 84 33 eller juniorkommitte@trosagk.se

 

 

 Jesper

 

Planer för 2023

Juniorträning
Trosa GK kommer erbjuda träning för juniorer i olika former, oavsett om du vill tävla eller är ny inom golfen så har vi anpassade träningar och tävlingar för detta. Utöver träning kommer vi även avsätta starttider en dag i veckan när juniorer samlas och går ut och spelar på banan tillsammans.

Tävling/Elitgrupp
Våra juniorer som spelat ett par år och vill satsa, träna och spela mycket. Här kommer det erbjudas träning flera gånger i veckan. Vi har som avsikt att spela ”PGA Vägen till Trelleborg” där juniorerna tävlar tillsammans med David. Vi börjar på klubben och avslutar förhoppningsvis på finalen nere i Trelleborg i augusti (https://www.pgajuniorproam.se/). Beroende på hur stort intresset är kommande år anmäler vi ett eller flera lag för seriespel i vårt närområde. Vi tittar på möjlighet att starta juniorträningen inomhus under vintern för att vara redo när våren kommer. Klubben ser positivt på möjligheten att vi på sikt kan åka på träningsläger på försäsongen, men är beroende av intresse från deltagarna och ideella krafter.  

Tävling/Breddgrupp
För de spelare som har grönt kort och vill träna någon/några gånger i veckan och kanske är lite sugna på att börja tävla? Beroende på intresset för kommande år anmäler vi ett eller flera lag för seriespel i vårt närområde. Perfekt också för de som vill lära känna andra golfkompisar, för att träna eller gå ut på banan tillsammans.

Nybörjargrupp
För våra nya golfare som precis tagit, håller på eller funderar på att ta grönt kort. Träningen fokuseras på grunderna och att på sikt komma ut och spela på banan.

Öppen träning
Den öppna träningen (söndagsträningen) har varit oerhört populär senaste åren och det vill vi givetvis fortsätta med! Här behöver vi hjälp av frivilliga som kan hjälpa till att dela ut låneklubbor, fylla på bollar och visa lite grunder för de som inte spelat golf tidigare.

Juniorkommitté
En juniorsatsning kräver en aktiv juniorkommitté så vill du som målsman/vuxen vara med på denna roliga resa, anmäl ditt intresse till Jan Hjorth på Trosa GK (jan@trosagk.se). Vi har idag engagerade föräldrar som hjälper till men vi behöver fler, allt från att hjälpa till på öppna träningar, vara med vid fadderrundor eller skjutsa till tävlingar.

Intresseanmälan
För att planera omfattningen för 2023 är vi tacksamma för alla juniorers intresseanmälan till klubben. Detta görs via e-post alternativt telefonsamtal till Jan Hjorth. Vi kommer att kalla till ett uppstartsmöte i början på året där vi samlas, pratar golf och där det finns möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter och idéer!

 

 

 

Två Små SvinTvå Små Svin KöretKöret JONIJONI Vagnhärads BilverkstadVagnhärads Bilverkstad Rydbergs TransportRydbergs Transport Elektrotjänst Mikael Hagström ABElektrotjänst Mikael Hagström AB Bengt och Inga-Lill ÅkerlidBengt och Inga-Lill Åkerlid CAMFILCAMFIL JordskottJordskott PoolbutikenPoolbutiken Turtle PayTurtle Pay Tre Små RumTre Små Rum Bra HusBra Hus LiabLiab Trosa VillaTrosa Villa Trosa DäckmarknadTrosa Däckmarknad Bomans HotellBomans Hotell BILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS ABBILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS AB JegabJegab MeksterMekster TROSA STADSHOTELL & SPATROSA STADSHOTELL & SPA Inpart Trading ABInpart Trading AB Inpart Trading ABInpart Trading AB ÅKERBERGS TRAFIKÅKERBERGS TRAFIK Åkerbergs TrafikÅkerbergs Trafik SkobesSkobes DR PlattsättningDR Plattsättning ALEX i JärnaALEX i Järna DaVisionDaVision DC Vent ABDC Vent AB GMLGML HULOHULO Håpe VentilatiomHåpe Ventilatiom ICA TrossenICA Trossen Koano ABKoano AB MurénsMuréns KöretKöret Nora Trädgård ABNora Trädgård AB OrcaOrca PoolbutikenPoolbutiken RESOLVATORRESOLVATOR ShopenShopen Trosa KlädhusTrosa Klädhus TROSA TURISMTROSA TURISM vagnhärads bilverkstadvagnhärads bilverkstad WebOne ABWebOne AB
Copyright © Trosa Golfklubb 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB