John Darling,  Klubbchef 


2019 blev ju ett riktigt lyft för klubben på många sätt. Banan höjde sig rejält från åren innan med greener av toppklass, det byggdes nya tees och bevattningssystemet uppgraderades ytterligare. Ryktet spred sig och vi ökade våra greenfeeintäkter betydligt. Vi fick fler ställplatsbesökare, fler som nyttjade rangen och restaurangen och inte minst fick vi igång våra ungdomar. Man kände sig väl mottagen från personalen som gjorde ett fantastiskt jobb.
Vi har idag väldigt många att tacka för att göra detta möjligt. Det finns idag flera frivilliga som lägger ner hundratals med timmar och egna resurser som gör det möjligt att driva vår klubb. Utan dessa skulle vi inte klara att driva klubben.

Vi har idag prioriterat banan och att utveckla den ytterligare, här finns det massor att göra.
Till vår stora glädje när vi nu går in i ett nytt samarbete med vår entreprenör GML är att vår greenkeeper Darren kommer att fortsätta sin arbete för Trosa Gk. Darren har höga ambitioner och lägger mycket energi på att banan ska bli förstklassig tillsammans med bankommittén.
Vi har också som mål att synas bättre på sociala medier och att engagera och informera våra medlemmar vad som händer. Nu är vi en uppstart men tex så har vi nu ett månatligt nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar.
Vi kommer också inför säsongen att göra en tidning som handlar om Trosa golfklubb som kommer att skickas ut till alla hushåll i Trosa kommun. Hemsidan håller vi också på att se över och vi har idag en professionell marknadsförare som hjälper oss ideellt på klubben. Vi ska bli den klubb i kommunen som man pratar om.
Som många klubbar kämpar vi med ett vikande intresse för sporten trots detta ökade vi i fjol med ett 80 tal nya medlemmar. Här är det viktigt att vi kan fortsätta med en bra och omtyckt ungdomsverksamhet.
Många ungdomar drar med sig fler till klubben och föräldrar och vänner vill börja spela.

Trivseln och klubbkänslan är ju lite av vårat varumärke och det måste vi värna om. Alla former av grupperingar och kotterier är förödande för en golfklubb. Det tar lång tid att bygga upp ett rykte men det kan raseras på nolltid.
För mig och styrelsen är att driva vår klubb framåt ett lagarbete där man måste se sig som en del i kedjan där alla jobbar åt samma mål. Alla måste bli sedda, och inte minst alla frivilliga som jobbar i det dolda.

Hoppas att vi snart får se er ute på vår härliga klubb igen!
Ni är alltid välkomna att höra av er om ni har några övriga funderingar.

John Darling

2020-01-05

 

 

2019-07-05

Vilken fantastisk start på säsongen!

 

Vi fick just den start som man bara kunde drömma om. Banan har visat sig från sin bästa sida med greener i toppklass, perfekta bunkrar och en mycket välklippt bana.

Vi har fått mycket beröm från våra gäster, vilket också visat sig i fler antal besökare.

Vissa helger har vi haft upp till 10-15 besökare med husbilar som kunnat njuta av våra mycket populära ställplatser.

Vädret har varit gynnsamt och med lite regn så ser vi att fairways har börjat återhämta sig från förra sommarens torka. Glädjande är att vi har välfyllda vattenmagasin när vi nu går in i nästa fas.

Nu stundas semestertider och med det så ser vi fram emot vår populära Trosavecka. Årets höjdpunkt med tävlingar under en hel vecka. I år har vi fler mixedtävlingar i programmet för att utveckla gemenskap och för att locka fler att delta.

Tre individuella tävlingar ingår under veckan där vi sen korar Queen and King of The Week.

Veckan avslutas med populära Krögarboogien där du inte får missa avslutningsfesten.

Vi vet att juli är en populär månad för golfspel på Trosa gk, så varför inte bjuda in en gäst och visa upp vår fina bana. Säsongen är kort och det är viktigt för klubben att få in greenfeeintäkter.

Boka gärna golftider hemifrån via Min golf då trycket är stort i Reception/shop där Veronica, My och Håkan gör ett mycket uppskattat arbete.

Roligt är att se så många ungdomar som rör sig på klubben. Söndagsträningarna har varit välbesökta och avslutades med ett mycket uppskattat sommarläger.

Vi har också haft besök av Tomtaklintskolan där 100 elever under en dag fick prova på golf.

Nu hoppas vi på att vädergudarna är med oss och att vi kan fortsätta njuta av vår fina bana och trivseln som är vårt signum.

En isfläck i januari gör sig fortfarande påmind för undertecknad, så något golfspel ser det inte ut att bli i år.

Passa på och njut!

John

 

 

2019-04-22

Som klubbchef för Trosa Golfklubb kommer jag att arbeta för att få ett ännu mer positivt

klimatLogo Trosa Gk på klubben där alla får ett trevligt och professionellt bemötande från vår personal.
Varje medlem och gäst ska känna sig sedd och välkommen till vår golfklubb.

Att jobba för att värva nya medlemmar och vårda nuvarande är för mig en självklarhet. Men också att

bygga från grunden genom att satsa på knattar/juniorer som lockas hit med föräldrar som man engagerar.

 

Vi kommer att ha fasta nybörjardagar där man träffas och kan få hjälp med att komma vidare i sin golf, fixa faddrar mm.

Bjud in - en medlem bjuder in en kompis, vän, granne eller arbetskamrat, spelar några hål och avslutar med

med lite mat eller en god fika i klubbhusområdet.

 

Jag vill utöka öppettiderna i shop/reception och restaurang.

För att öka trivseln på klubben ser jag gärna att vi har lagom med tävlingar, gärna scramble och partävlingar.

 

Jag vill verka för en upprustning av träningsområdena och har som mål att bygga en "swingstudio" med de senaste

tekniska hjälpmedlen och ett custom fittingcenter.

 

En generell upprustning av staket, parkering, lokaler och en utbyggd husvagnsparkering.

 

Varmt välkommen till Trosa Gk och 2019 // John Darling

 

AmticoAmtico BILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS ABBILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS AB Bo Olofsson Konsult ABBo Olofsson Konsult AB Bomans HotellBomans Hotell Bra HusBra Hus CAMFILCAMFIL DC Vent ABDC Vent AB Elektromekaniska ABElektromekaniska AB Elektrotjänst Mikael Hagström ABElektrotjänst Mikael Hagström AB GMLGML HANDELSBANKENHANDELSBANKEN HOLMENHOLMEN HULOHULO HÅPA Ventilation ABHÅPA Ventilation AB ICA TROSSENICA TROSSEN Inpart Trading ABInpart Trading AB Inpart Trading ABInpart Trading AB Jerry J`s MåleriJerry J`s Måleri JONIJONI M. BOIJE ABM. BOIJE AB Muréns Maskinservice ABMuréns Maskinservice AB Nora Trädgård ABNora Trädgård AB RESOLVATORRESOLVATOR Rydbergs Biluthyrning ABRydbergs Biluthyrning AB ShopenShopen Skobes / TrosabussenSkobes / Trosabussen Spegel Vent & PlåtSpegel Vent & Plåt SuccesumSuccesum TDABTDAB Tre Små RumTre Små Rum Trosa DäckmarknadTrosa Däckmarknad Trosa Golv ABTrosa Golv AB TROSA JÄRN & FÄRGTROSA JÄRN & FÄRG Trosa KlädhusTrosa Klädhus TROSA STADSHOTELL & SPATROSA STADSHOTELL & SPA TROSA TURISMTROSA TURISM Täll Maskiner ABTäll Maskiner AB Ventassisans i Trosa ABVentassisans i Trosa AB VVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare ABVVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare AB WebOne ABWebOne AB ÅKERBERGS TRAFIKÅKERBERGS TRAFIK ÅKERLID CONSULTING ABÅKERLID CONSULTING AB
Copyright © Trosa Golfklubb 2020 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB