Titleist drivers

Golfshopen finns på klubben för dig. För att du ska kunna spela din bästa golf och ha riktigt roligt på banan. Därför arbetar vi med lektioner, träning, utbildning, utrustning, råd och tips, custom fitting och värdefulla råd. Vi väljer att kontinuerligt kunna erbjuda dig ny teknik, ny kunskaper och nya idéer inom alla områden. Men det finns också sådant vi inte ändrar på, nämligen våra grundläggande fyra idéer.

Den bästa fackkunskapen

John Darling är en välutbildad PGA-pro, som dessutom har en omfattande vidareutbildning inom PGA. Det betyder att du alltid får en professionell vägledning kring allt som gäller din golf, utrustning, custom fitting, lektioner, träning, råd och tips. Vi vill med andra ord att du får ut så mycket som möjligt av din golf.

Ett utvalt sortiment

Utbudet av golfprodukter är bra, rätt varumärken, som erbjuder flera olika modeller. Men inte mer än att du får en bra överblick för att kunna utvärdera de olika produkternas fördelar. Genom hög kompetent och erfarenhet köper vi in de bästa och mest prisvärda produkterna varje år. Så du kan vara säker på att det du köper hos oss är riktigt bra för dig.

På plats vid banan

Det är ju självklart att en golfbutik ska ligga vid golfbanan. Det är ju där du upptäcker att du behöver förnya, komplettera eller ersätta; bollar, peggar, handske, kläder, en ny putter eller ett nytt set. Välkommen att prova dig fram, på egen hand eller tillsammans med John Darling, på rangen, på övningsgreenen, i övningsbunkrar och ute på banan.

Garanterat Rätt Pris

Det finns väl nästan inget så retfullt som att hitta produkten du just har köpt, till ett lägre pris i en annan butik.
Därför försöker vi sedan många år att hålla samma prisnivå.

Skulle du sakna någonting i vår shop är det inga problem, vi beställer hem den direkt naturligtvis.

Hälsningar från oss i shopen på Trosa Gk

Veronica & John

AmticoAmtico BILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS ABBILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS AB Bo Olofsson Konsult ABBo Olofsson Konsult AB Bomans HotellBomans Hotell Bra HusBra Hus CAMFILCAMFIL DC Vent ABDC Vent AB Elektromekaniska ABElektromekaniska AB Elektrotjänst Mikael Hagström ABElektrotjänst Mikael Hagström AB GMLGML HANDELSBANKENHANDELSBANKEN HOLMENHOLMEN HULOHULO HÅPA Ventilation ABHÅPA Ventilation AB ICA TROSSENICA TROSSEN Inpart Trading ABInpart Trading AB Inpart Trading ABInpart Trading AB Jerry J`s MåleriJerry J`s Måleri JONIJONI M. BOIJE ABM. BOIJE AB Muréns Maskinservice ABMuréns Maskinservice AB Nora Trädgård ABNora Trädgård AB RESOLVATORRESOLVATOR Rydbergs Biluthyrning ABRydbergs Biluthyrning AB ShopenShopen Skobes / TrosabussenSkobes / Trosabussen Spegel Vent & PlåtSpegel Vent & Plåt SuccesumSuccesum TDABTDAB Tre Små RumTre Små Rum Trosa DäckmarknadTrosa Däckmarknad Trosa Golv ABTrosa Golv AB TROSA JÄRN & FÄRGTROSA JÄRN & FÄRG Trosa KlädhusTrosa Klädhus TROSA STADSHOTELL & SPATROSA STADSHOTELL & SPA TROSA TURISMTROSA TURISM Täll Maskiner ABTäll Maskiner AB Ventassisans i Trosa ABVentassisans i Trosa AB VVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare ABVVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare AB WebOne ABWebOne AB ÅgårdenÅgården ÅKERBERGS TRAFIKÅKERBERGS TRAFIK ÅKERLID CONSULTING ABÅKERLID CONSULTING AB