Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Trosa Golfklubb 20191118

 
 

Hej,

Välkommen till vårt nya månatliga nyhetsbrev.

Här kommer vi att berätta om vad som är på gång, både stort och smått.
Vi kommer även att lyfta de fantastiska medlemmar som lägger ner åtskilliga timmar på ideellt arbete för att vår klubb ska växa och utvecklas.

Dessutom kommer våra viktiga sponsorer att få chansen att synas här med olika erbjudanden.

Vi vill också berätta, med sorg i hjärtat, att vår ordförande sedan flera år, Janne Brännberger, somnade in i morse. Han har gjort mycket gott för vår klubb och våra tankar finns hos hans fru Stina med familj.

Trevlig läsning
önskar
Styrelsen och John


Tack för ett fantastiskt 2019!

Det var mycket bra som hände säsongen 2019.

Vi har en bana som har varit i toppskick och som har fått mycket beröm av både medlemmar och gäster. Vår greenkeeper Darren och hans gäng har verkligen gjort ett strålande arbete. 

Vår fina bana är en av anledningarna till att vi fick betydligt fler greenfeegäster än året innan - intäkterna ökade från förra årets 800 000 kr till årets drygt 1,2 miljoner. Det är ett gott betyg till oss alla. Dessutom är det betydligt fler som använt vår uppställningsplats för husbilar. 

Både restaurangen och shopen har utökat sina öppettider och fått mycket beröm för den fina servicen.

Det verkar som vi har blivit bättre på att träna också. Försäljningen av årskorten på rangen ökade med 50 kort från föregående år. Och riktigt roligt är att vi har fått igång en bra ungdomsverksamhet med ett 20-tal ungdomar i träning.

Allt detta ledde till att vi fick väldigt fina betyg på samtliga områden i medlemsundersökningen som vi gjorde tidigt i höstas. Vi ligger idag klart över snittklubben i landet.

 

Banan

Du har säkert sett att det har hänt en hel del på banan.

I våras torvade vi om och la nya sprinklers under fyra nya röda tees.

Vi gjorde också en sk grading på samtliga greener - det innebär att vi tillförde en speciell sand djupt ner i greenen för att stimulera rötterna och förbättra dräneringen. Och visst har vi haft bra greener i år!

Nu under hösten har vi hjälpsått stora delar av fairways med cirka 1 ton gräsfrö som kommer att höja vår bana ytterligare.

 

Som alla höstspelare har sett så har vi jobbat med 11:ans green. Vi har torvat av och lyft greenen så att vi ska få en bättre avrinning för att undvika vinterskador. Vi har också torvat om hela högersidan av greenen, vilket är bra för alla oss som ibland tenderar att ha en liten fejd på bollen…

Vi har också passat på att sänka delar av 4:ans green för bättre avrinning.

Dukar

Förra vintern täckte vi 13:e green med vinterduk med fantastiskt resultat. Så det gör vi i år också och då även 4:ans green.

Kunde vi så skulle vi täcka alla greener – då skulle vi ha riktigt bra greener redan i mars/april. Men det är tyvärr en kostnadsfråga, varje duk kostar 20 000 kr. Vi kommer att göra vad vi kan, men är det någon som vill sponsra klubben med en duk, eller en del av en duk, så tar vi tacksamt emot det.


Medlemsavgifterna 2020

Nu i dagarna kommer fakturorna skickas ut på medlemsavgiften 2020.

En medlemsklubb som Trosa lever på sina medlems-, greenfee- och sponsorintäkter.

Skötselavtalet med vår entreprenör på banan GML ska omförhandlas och det innebär att vi behöver ytterligare tillskott om vi vill fortsätta att utveckla banan.

Därför kommer vi att behöva höja våra avgifter något
men också jobba hårt för att lyfta och synliggöra våra sponsorer och att fortsätta arbeta för den positiva gästtillströmningen.

Medlemsavgiften för 2020 är 6 995 kr. För det får du:

  • Rätt till banan alla dagar i veckan - alla tider
  • GK Plus - 8 banor gratis
  • 50% rabatterad greenfee på Jönåker GK, Flens GK, Grytbergs GK och Kiladalens GK
  • Rejält reducerad greenfee på Åda GK

Obs! Notera att vi ändrat betaldatum till den 31 december.

Om du hellre vill delbetala medlemsavgiften så kan du göra det med MoreGolf Mastercard - läs mer om det här.

Glöm inte att du troligtvis kan ta ut delar av din årsavgift som friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare.

 

Tack till:

Vårt första tack vill vi rikta till Åke Göransson och Annika Kyhlberg-Göransson.

Åke har koll på alla rördragningar och avlopp i klubbhusen med omnejd, vilket innebär att vi får snabb hjälp när det är stopp i avloppen.

På banan är Åke oumbärlig med sitt kunnande då vi har en ålderstigen anläggning som kontinuerligt ska uppdateras och repareras . Han är självklart med i arbetet när vi bygger om och gör förbättringar på banan.

Annika hittar man alltid jobbandes med alla våra blomster-arrangemang på klubben, som våra fantastiska planteringar med pelargonier vid klubbhuset.

Annika rensar ogräs, sköter våra rabatter och krukor och vattnar alla fina växter.

På vintern finns många av plantorna i garaget hemma hos Annika i Trosa för att klara övervintringen.

 

Tack till er båda! Ni är superviktiga för klubben!


Ny TK-ordförande

Vi vill också tacka Harriet Skotte för det fantastiska arbete hon har lagt ner i tävlingskommittén. När hon nu väljer att sluta så tar Kent Wäppling över som ordförande.

Om du skulle vilja hjälpa till med våra tävlingar så tar Kent tacksamt emot hjälp i TK. Klicka här för att maila Kent.


Advents-stämningen börjar på Bolist!

Vill du höja stämningen till advent, och samtidigt vara snäll mot våra sponsorer som vi behöver så väl, så spana in alla superfina advents- och juldekorationer hos Bolist!

Hos Bolist kan du också köpa jättefina julklappar till nära och kära.


facebook homepage

Trosa Golfklubb, Uddby, 619 92 Trosa, +46-156-224 55, info@trosagk.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

MEDLEMSAVGIFTERNA FÖR SÄSONGEN 2020 FINNER DU UNDER FLIKEN MEDLEMSKAP.

 

 

 

Banan är nu stängd för säsongen

Vill du fortfarande vässa formen kan du spela en niohålsslinga med provisoriska greener.

Kansliet håller öppet måndagar och tisdagar. Vid eventuella frågor går det bra att maila klubben på info@trosagk.se.

 

 


Nya Titleist

AKTUELLT PÅ TROSA GOLFKLUBB

 

Valberedningen har nu publicerat sina tankar kring 2019.
Logga in på era medlemssidor och leta er fram via "Dokument" - "Info från Valberedningen"

 

Senaste Styrelseprotokollet från 4 november 2019 är nu upplagt under medlemssidorna.

2.5 timmarsmötet kan läsas där.

"Dokument" - "Styrelseprotokoll 2019"

AmticoAmtico BILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS ABBILLY GUSTAFSSON FASTIGHETS AB Bo Olofsson Konsult ABBo Olofsson Konsult AB Bomans HotellBomans Hotell Bra HusBra Hus CAMFILCAMFIL DC Vent ABDC Vent AB Elektromekaniska ABElektromekaniska AB Elektrotjänst Mikael Hagström ABElektrotjänst Mikael Hagström AB GMLGML HANDELSBANKENHANDELSBANKEN HOLMENHOLMEN HULOHULO HÅPA Ventilation ABHÅPA Ventilation AB ICA TROSSENICA TROSSEN Inpart Trading ABInpart Trading AB Inpart Trading ABInpart Trading AB Jerry J`s MåleriJerry J`s Måleri JONIJONI M. BOIJE ABM. BOIJE AB Muréns Maskinservice ABMuréns Maskinservice AB Nora Trädgård ABNora Trädgård AB RESOLVATORRESOLVATOR Rydbergs Biluthyrning ABRydbergs Biluthyrning AB ShopenShopen Skobes / TrosabussenSkobes / Trosabussen Spegel Vent & PlåtSpegel Vent & Plåt SuccesumSuccesum TDABTDAB Tre Små RumTre Små Rum Trosa DäckmarknadTrosa Däckmarknad Trosa Golv ABTrosa Golv AB TROSA JÄRN & FÄRGTROSA JÄRN & FÄRG Trosa KlädhusTrosa Klädhus TROSA STADSHOTELL & SPATROSA STADSHOTELL & SPA TROSA TURISMTROSA TURISM Täll Maskiner ABTäll Maskiner AB Ventassisans i Trosa ABVentassisans i Trosa AB VVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare ABVVS Besiktning & Kontroll AB/Världens Ände Friskvårdare AB WebOne ABWebOne AB ÅgårdenÅgården ÅKERBERGS TRAFIKÅKERBERGS TRAFIK ÅKERLID CONSULTING ABÅKERLID CONSULTING AB
Copyright © Trosa Golfklubb 2019 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB