NY GREENKEEPER TROSA GK

Nu är det klart. Vi fick bifogade mail från Martin Lundin häromdagen. Bankommittén träffar Darren på fredag för genomgång. Det känns riktigt bra att greenkeeperfrågan nu är löst. Jag träffade Darren i tisdags och han brinner för uppgiften. Han ser det som en stor utmaning att få banan i bästa skick.

Hej,

Jag har glädjen att meddela att vi idag, efter en bra rekryteringsprocess med starka kandidater, har anställt Darren Grendowicz för att ta hand om skötseln på Trosa GK.

Darren är 37 årig skotte och kommer närmast från Kungsängen GC där han arbetat under de senaste tre säsongerna. Han har ett brett CV med arbetsplatser över hela världen. Bl.a. har han varit på Wentworth, Gleneagels och Pinehurst. Han brinner verkligen för uppgiften och vi tycker att det känns helt rätt att ge honom uppdraget att ta vårt samarbete framåt.

Med vänlig hälsning/Kind Regards

Martin Lundin

Distriktschef Stockholm

Skriven av:
Trosa GK
Datum:
2017-12-05 11:23

GKplus

Som fullvärdig seniormedlem i Trosa GK spelar du fritt på ytterligare 8 banor runt Stockholm

GKplus

Medlemshörna